De zakelijke leiding van Manifestations (Dutch Design Week) door Cultuurarchitect Consultancy

Manifestations is al drie jaar lang een zeer succesvol technologie- en kunstfestival tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Wat het festival onderscheidt van andere, is dat het pionierswerk laat zien dat niet eerder ergens is vertoond, dat het een edgy en gedurfde uitstraling heeft en dat het toegankelijk is voor een zeer breed publiek. Cultuurarchitect Consultancy heeft als zakelijk leider het team van Manifestations vanaf september 2018 versterkt.

De impact die Manifestations wil bereiken, is dat technologie gedemystificeerd wordt en dat mensen gemotiveerd zijn om kritisch na te denken over de rol van technologie in ons dagelijks leven. Met een groei van 10.000 bezoekers in 2016 naar 47.000 bezoekers in 2017 en 60.000 in 2018 is het een van de populairste festivals op de Dutch Design Week.

Kleding met kippenvel, elektronische huisdokter, geur-therapie in je kleding, familie cocon, robot die eiken processie rupsen eet, 360 graden cult Science Fiction, fantasie organen, interactieve opplak-tattoos, slimme nagel, nutteloze superpowers, urine recycling fles voor vluchtelingen, massage jasje, saaie kinderfeestjes voor rijke kinderen, de nieuwste E-Fashion, Innovatieve Virtual Reality… en veel meer. Vorig jaar won Manifestations al de titel Best of DDW 2016, en was bij velen publieksfavoriet.

Manifestations is een samenwerking tussen Dutch Design Week, Art & Technology (ViolaVirus), MADlab, Hyperspace Collective, Wat is Dit Nou Weer en andere partners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.