Diensten + Tarieven

PROJECTLEIDING

Bent u op zoek naar een ervaren projectleider?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Projecten die in de afgelopen 30 jaar door Cultuurarchitect Consultancy geïnitieerd, ontwikkeld en uitgevoerd zijn, zijn synoniem aan meerwaarde, creativiteit en maatschappelijk belang. We lopen met u mee en ontwikkelen uw droom, vanaf uw schetsboek tot een knallende première.

PUBLIEKSONTWIKKELING

Heeft u hulp nodig bij de publieksontwikkeling van uw voorstellingen, concerten, manifestaties, tentoonstellingen, debatten, conferenties en/of festivals?

Met meer dan 1500 publieke producties op het gebied van kunst, cultuur en entertainment zijn we uw ideale uitvoeringspartner. Van klein tot groot en van lokaal tot landelijk — altijd deskundig, met oog voor detail en resultaatgericht.

FONDSENWERVING

Bent u op zoek naar een ervaren fondsenwerver?

Cultuurarchitect Consultancy, lid van de 3F Instituut (opgenomen in Register Erkende Fondsenwervers: het REF-register®) is een ervaren fondsenwerver, met sponsoring, subsidies en vermogensfondsen als specialisme. We beschikken over een breed netwerk in verschillende sectoren en zo nodig nemen we bij de uitvoering van complexe projecten de verschillende partners mee.

LOCATIEMANAGEMENT

Heeft uw organisatie een effectief management nodig?

Dat kan ook. Met onze veelzijdige ervaring op het gebied van (interim) cultuurmanagement nemen we graag alle ingewikkelde managementtaken over en zorgen we dat u weer op adem kan komen. Inspirerend, daadkrachtig en met oog voor de detail – Cultuurarchitect doet uw planning en uitvoering, zorgt voor uw dream-team, deadlines en kwaliteit. Spreekt de lingo van marketeers, technici of leveranciers maar kent ook de routine van de directiekamer.

MARKETING

Wilt u uw eigen marketingstrategie ontwikkelen?

We helpen bij het inzichtelijk maken van het landschap waarin uw belangrijkste doelgroep zich bevindt. Het versterken van uw eigen brand, online persoonlijkheid , succesvol samenhang van sociale media kanalen, content dat opvalt, planning en uitvoering van de succesvolle campagnes – Cultuurarchitect weet de weg.

INNOVATIE

Bent u toe aan innovatie binnen uw organisatie?

Ons methode is gebaseerd op drievoudige principe van creatieve businessmodellen, innovatie design en culturele branding. Cultuurarchitect biedt heldere trajecten om uw innovatie te realiseren. Eenvoudige, krachtige en realistische trajecten. Trajecten die er echt toe doen. Trajecten die we samen met u doorlopen tot wij uw doel bereiken.

We werken op projectbasis. Dit betekent dat u van ons een overzichtelijke offerte ontvangt, met de omschrijving van werkzaamheden en een totaal bedrag voor het hele traject dat we hebben afgesproken. Zo weten we beiden van tevoren waar we aan toe zijn.

De tarieven dat wij hanteren hangen sterk af van het type opdracht. Het is mogelijk om afspraken te maken op basis van een uurtarief, of een totaalbedrag of een mix van een minimumtarief met 'no-cure-no-pay'.

Ons tarief bij projectmanagement varieert tussen 35 en 175 euro per uur, exclusief BTW. Beleidsadvies en het schrijven van bijvoorbeeld een beleidsplan doen we op basis van een vooraf afgesproken totaalbedrag.

Voor fondsenwerving vragen wij een percentage van de opbrengst tussen 5% en 15% van de geworven fondsen per project, afhankelijk van de hoogte van de fondsinkomsten. U betaalt altijd een minimumtarief van tussen 500 en 1.500 euro, afhankelijk van de omvang van het project. Het minimumtarief wordt verrekenend met de opbrengst van de fondsen. Als de fondsenwerving niets oplevert, betaalt u alleen het minimumtarief. Onze tarieven zijn altijd inclusief reis- en kantoorkosten.