Nieuw meerjarig strategisch fondsenwervingsplan voor Hoogte80 Festival

Hoogte80 Festival, een kwalitatief hoogwaardig performing arts festival in Arnhem dat dit jaar haar 10e editie beleefde. Elke jaar, rondom Hemelvaartsdag, viert Arnhem vier dagen lang feest met theater, muziek, literatuur, uitzicht, eten en drinken in de buitenlucht, in een fantastische sfeer en met circa 25.000 bezoekers.

De 10e editie is een moment van reflectie maar ook het vertrekpunt om te komen tot een meerjarenplan voor 2019–2022, met als doel de plaats van Hoogte80 binnen landelijke festivallandschap duurzaam te veroveren.

De directie van het Festival is momenteel met (potentiële) partners in gesprek over hoe zij deze visie en ambitie – gezamenlijk – kunnen realiseren. Dit betekent dat er eerst op strategisch niveau naar het festival gekeken wordt alvorens de fondsenwerving te starten.

De directie laat zich door Cultuurarchitect Consultancy adviseren over de nodige processen en oplossingen en wil haar nieuwe organisatiestrategie gaan bouwen op basis van een strategisch plan voor zowel de interne positie van fondsenwerving als een extern meerjarig plan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.