HET DRONGO TALENFESTIVAL

Het DRONGO talenfestival is hét talenfestival van Nederland en Vlaanderen dat de functie en het belang van taal op een agenderende en aansprekende manier over het voetlicht brengt bij een breed publiek. Cultuurarchitect Consultancy had in de eertse drie jaar van het bestaan van DRONGO in de nauwe samenwerking met andere teamleden, de ontwikkeling van het concept, het ontwerp en de uitvoering van de productie en de ontwikkeling van de sponsorenplan ondersteund.

Het DRONGO talenfestival is het internationale platform voor professionals uit de hele taalsector. Het biedt tevens een onderhoudend en aantrekkelijk programma met een informatieve beurs voor publiek dat in taal geïnteresseerd is of talen wil leren. Het DRONGO talenfestival biedt inspiratie, nieuwe ideeën en kennis, en geeft ruimte voor netwerken en het leggen van verbindingen. Het DRONGO talenfestival streeft naar excellentie qua inhoud en uitvoering, en een brede exposure. Het programma is urgent, mediageniek en heeft een hoge interactieve festivalbeleving.

DRONGO is voor iedereen die leeft in de moderne meertalige wereld en daarin de weg wil vinden. Is mijn taal daarbij een probleem of juist een oplossing? Waar vind ik boekjes, deskundigheid, cursussen, tests, scholen, tolken? Bij DRONGO vind je vragen en antwoorden, sprekers en vertellers, en heel veel goede contacten. Voor kinderen en ouders, studenten en docenten, taalprofessionals, beleidsmakers en taalfans!